Æresmedlemmer

Jean-Bernhard Grénie fra Chateau Angelus

Jean-Bernhard Grénie fra Chateau Angelus

Jean-Bernhard Grénie fra Chateau Angelus har været æresmedlem siden 2007 i Charlottenlund Vin Club. M. Grenie er ikke blot en fantastisk vinmager, men også en yderst karismatisk person, der på vidunderlig vis underholdt med anekdoter fra sit slot.

Didier Cuvelier

Didier Cuvelier fra Leoville-Poyferré

Didier Cuvelier, ejer af 2 cru. slottet Leoville-Poyferré i Saint-Julien, er blevet chalottenlund Vin Clubs andet æresmedlem. M. Cuvelier kan på sin egen indlevende og charmerende facon underholdt med historier og sin store viden om vin.

ERWAN LE BROZEC fra Chateau MOUTON ROTHSCHILD

Erwan Le Brozec fra Chateau Mouton Rothschild

Erwan Le Brozec fra Chateau Mouton Rothschild blev i forbindelse med hans besøg i Charlottenlund Vin CLub d. 15. maj 2009 gjort til æresmedlem. Erwan Le Brozec er en yderst venlig og sympatisk mand . Og ved Året Åben Hus tiltrak han TV2’s opmærksomhed. Han havde en fantastisk weekend i København. Igen en god ven af Charlottenlund Vin Club.

Aurelien Valance fra Chateau Margaux

Aurelien Valance fra Chateau Margaux

Aurelien Valance fra Chateau Margaux tilhører den nye generation af yngre franskmænd, som ved alt om vin fra hele verden. Det har været en fantastisk aften med ham, og Ambassadrice var meget begejstret for hans måde at beskrvive vin, og endda på flydende engelsk.

Gildas d´Ollone

Gildas d´Ollone fra Chateau Pichon Longueville Comtesse

Gildas d´Ollone fra Chateau Pichon Longueville Comtesse er en jordnær og elskelig mand og i løbet af 10 minutter er han dus med alle.

Philippe Magrez


Philippe Magrez

Igen en ven af Charlottenlund Vin Club. Vi holdt Pape Clement middag for første gang i Danmark på restaurant AOC med 73 gæster. Meget frisk fyr, snakker godt engelsk, men snakker kun fransk til præsentation af vin. Kvinder rendte efter ham, ved ikke hvorfor? Han må have penge.

Jean Michel Laporte

Jean Michel Laporte

Har haft et fantastisk ophold i København sammen med hans kone. Meget seriøs fyr, taler med flydende engelsk. De var super glade for dansk smørrebrød. Jean Michel havde medbragt nogle store perler til middagen på Søllerød Kro. Conseillante kommer snart tilbage og besøger Charlottenlund Vin Club.